Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
nieokreślona
(3)
Placówka
Filia Sarnowa
(3)
Autor
Górecka Danuta
(2)
Limanówka Halina
(2)
Superczyńska Ewa
(2)
Żylińska-Kaczmarek Melania
(2)
Mikuta Beata
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
1990 - 1999
(1)
Temat
Technologia gastronomiczna
(2)
Bielizna stołowa
(1)
Ciasta
(1)
Dania garmażeryjne
(1)
Desery
(1)
Dziczyzna
(1)
Grzyby
(1)
Jaja- gastronomia
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Kuchnia staropolska
(1)
Mięso
(1)
Mleko
(1)
Nakrywanie do stołu
(1)
Napoje
(1)
Obsługa konsumenta
(1)
Owoce
(1)
Owoce morza
(1)
Potrawy dietetyczne
(1)
Potrawy mięsne
(1)
Potrawy półmięsne
(1)
Pracownia technologiczna
(1)
Procesy technologiczne w produkcji gastronomicznej
(1)
Produkty spożywcze
(1)
Produkty zbożowe
(1)
Przyjęcia okolicznościowe
(1)
Ryby
(1)
Sosy
(1)
Tłuszcze spożywcze
(1)
Warzywa
(1)
Zastawa stołowa
(1)
Zupy
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
O dostępność zapytaj w Bibliotece: sygn. 66/68 [lok. F.Sarnowa Wypożyczalnia] (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
O dostępność zapytaj w Bibliotece: sygn. 66/68 [lok. F.Sarnowa Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej